Bemutatkozás

Kedves Olvasóink! Ezennel szeretnénk megmutatni Nektek az általunk írt könyvet, amely a Sötétnek ítélve címet kapta. Reméljük, sokatoknak megtetszik majd és olvassátok a történetet.
Itt egy kis bemutató, amit Izolde Johannsen, drága barátunk írt könyvünkről.

"Ha éjjel szárnyak csapkodására ébredsz, egyáltalán nem biztos, hogy azok a kinti varjak vagy feketerigók. Az est leszállta előcsalogatja legtitkosabb félelmeid és amikor eljő végre a hajnal derengése hálatelt szívvel mondasz köszönetet az újabb ébredésnek. Megint egy reggel... amit élve kezdhetsz el.
Ha halandó vagy csak álmaidban küzdesz árnyakkal. De ha boszorkány, ezek az árnyak valósággá válnak. A párhuzamos világokra nyíló ajtók mögött olyan lények élnek, melyek ideje csak most jött el. Titkold, vagy hirdesd eredeted, a vége úgyis a küzdelem.Történetünk hősei a valós világban tinédzserek. Életük legszebb évei állnak előttük, legalábbis mindenki ezt harsogja. De Nina és a fekete úrnő tömlöcében vergődő fogoly másként gondolja. Tarts velük, hogy megtudd mi rejtőzik a szárnysuhogás mögött. Legyőzhető-e a félelem, vagy elemészt a suttogása."
Izolde Johannsen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.